Het beheer van openluchtzwembad De Waterman wordt de laatste jaren uitgevoerd door Stichting Waterman Natuurlijk! (WN), een burgerinitiatief ondersteund door professioneel zwembad management en toezicht. Omdat het beheer door WN goed uitgevoerd is, overweegt de Gemeente Westland het zwembadcomplex geheel te renoveren, waardoor een definitieve sluiting ook van de baan zou zijn.

Hiervoor loopt nu een onderzoek waaraan ook het bestuur van WN deelneemt. Om hierbij goed beslagen ten ijs te komen, willen wij informatie verzamelen over een aantal zaken, die in het onderzoek ingebracht kunnen worden.

Deze enquĂȘte is voor ons belangrijk voor het maken van keuzes voor nieuwe investeringen in De Waterman en mogelijke samenwerkingsverbanden. Het ligt verder in de bedoeling om, als de plannen vorm beginnen te krijgen, deze op een openbare bijeenkomst te presenteren..

Het invullen kost niet meer dan een minuut of 4 en jullie helpen ons en de Waterman er enorm mee in de gesprekken met de gemeente. Alvast bedankt voor jullie deelname. Uiteraard respecteren wij een ieders privacy en worden de gegevens uitsluitend intern gebruikt. 

Bestuur Zwembad de Waterman